Kosmetisk akupunktur

Kosmetisk akupunktur er det naturlige ansigtsløft. Dit ansigts naturlige smukke udstråling og mimik fremhæves, mens den indre skønhed forstærkes i øjnenes udtryk. Ansigtet får et løft, og du opnår en foryngelse af huden.

Hvad kan man med kosmetisk akupunktur?

Du kan opnå følgende med kosmetisk ansigts-akupunktur.

  • Rynker og linjer mindskes og udglattes
  • Hævelser, poser og mørke rande under øjnene fjernes
  • Hængende øjenlåg og mundvige løftes
  • Dobbelthagen løftes
  • Indfaldne områder får mere fylde
  • Huden bliver mere ensartet og arvæv mindskes
  • Selvtilliden styrkes
  • Undgå indsprøjtninger / botox / fillers i huden

Hvordan foregår kosmetisk akupunktur?

Behandlingen er en kombination af ansigts- og kropsakupunktur og tager udgangspunkt i dine konkrete ønsker til hvilken del af ansigtet, der skal arbejdes med. Der behandles typisk ét til to områder i ansigtet, da det er en behandling med meget stærk effekt. Der laves også en traditionel akupunkturdiagnose, og behandlingen bliver tilrettelagt med udgangspunkt i dine ønsker og akupunkturdiagnosen.

Selve behandlingen består af en styrkende ansigtsmaske, ansigts-og kropsakupunktur og en afsluttende ansigtsmassage. Behandlingen giver en stor følelse af velvære. Resultater ses normalt efter første behandling, og det bedste resultat opnås efter seks til otte behandlinger. Kosmetisk akupunktur er et naturligt alternativ til botox, restylane og kosmetiske operationer.

Er du ikke til nåle?

Er du ikke til nåle, kan du vælge en ansigtsmassage, der opstrammer slappe muskler og afspænder spændte muskler. Dit ansigt bliver frisket op, mens du oplever masser af velvære.

Kan du få et naturligt løft?

Det er helt ufarligt at få kosmetisk akupunktur, derfor er det for alle. Dog skal du være opmærksom på, at der skal gå tre måneder, hvis du har modtaget botox- eller restylanebehandling, inden du kan starte på kosmetisk akupunktur.

Et lille men…
Husk at gøre opmærksom på, hvis du tager blodfortyndende eller anden medicin, har forhøjet blodtryk eller oplever migræne.