Akupunktur mod høfeber og lændesmerter

Jeg har været allergisk over for birkepollen i mange år, og har derigennem desværre også udviklet intolerance over for mange forskellige fødevarer.

Til en begyndelse fik jeg tre akupunkturbehandlinger hos PUNKT & PRIKKE akupunktur målrettet mod pollenallergi, og disse havde stor effekt.

I løbet af foråret reagerede jeg næsten ikke på de pollen, der var i luften, hvilket var en stor lettelse. De allergiske reaktioner jeg plejer at lide under – løbende øjne og næse og stor træthed – var stort set væk.

Fri for lændesmerter
En anden skavank Lisa siden hen har behandlet mig for er smerter og stivhed i lænden, med stråler ned i det ene ben og fod. En lidelse jeg tidligere har fået kiropraktiske behandliger for. Disse gener er jeg efter en række behandlinger også sluppet af med.

På Lisas spørgsmål om jeg havde en sundhedsforsikring kunne jeg svare ja, så efterfølgende søgte jeg og fik tilsagn om at få dækket disse behandlinger af min forsikring.

Mere overskud og ro
Under Lisas behandlinger har jeg opdaget en enorm afslappende og beroligende effekt, som jeg virkelig er blevet meget glad for, da jeg har en travl hverdag. Det har givet mig mere ro i pressede situationer og mere overskud.

Min bedste anbefaling
Efter min mening er akupunktur en fantaskisk behandlingsform, som jeg nu regelmæssigt benytter til at fremme min almene helbreds- og sindstilstand.

Jeg kan kun give PUNKT & PRIKKE min bedste anbefaling og har den opfattelse at Lisa er en ualmindeligt dygtig akupunktør.”

Henrik, 52 år