Akupunktur mod allergi og høfeber

Mit behandlingsforløb hos Lisa har været en proces fra et konkret problem, i form af høfeber og andet allergi, til en mere abstrakt og forebyggende vejledning i kropsbalance og balance som person. Min allergi var et stigende problem. Jeg var lettere desperat. Lisa reklamerede med en allergikur, og jeg tog chancen – trods det lød ”for godt til at være sandt”. Fra første besøg var Lisa dygtig og nærværende. Hendes professionalitet viste sig efter kun tre besøg at fjerne min allergi nærmest fuldstændigt. Jeg tvivlede faktisk på om der overhovedet var pollen i luften, men da andre led, behøvede jeg ikke engang tage allergipillerne, der ellers altid har gjort mig så sløv. Det var ufatteligt at nyde sommeren uden snot, kløen og udmattelse – jeg håber det fortsætter sådan.

Før

I forbindelse med de tre allergibehandlinger havde vi opbygget et trygt univers, hvor jeg endelig havde fundet en kompetent behandler, der tænkte på de bagved liggende problemer i stedet for blot symptombehandling og andre lappeløsninger. Jeg døjede meget med en stigende tendens til rødme, akne og ukontrollerbar hud. Samtidig med at jeg havde problemer med min kropstemperatur, der havde uforudsigelige og uforståelige udsving. Det betød en form for splittelse af min krop og min person – jeg følte at de modarbejdet hinanden. Det var en ond spiral og det blev værre og værre, trods mine tiltagende, drastiske forsøg på at kurere det. Jeg havde været ved praktiserende læge, speciallæge og under flere behandlinger – med blandt andet diagnosen Rosacea. Jeg fokuserede fanatisk på kost og sundhed. Det var ikke tilstrækkeligt, og jeg følte hverken bedring eller forståelse for mit problem hos lægen.

Efter

I dag har jeg en afslappet tilgang til min kost, min krop og min personlighed. Et overskud og en følelse af balance. Jeg føler integritet mellem min krop og min person, hvilket giver motivationen til at udforske og udfordre mig selv. Jeg har en øget energi og selvforståelse – i stedet for at slås med min krop arbejder vi nu sammen. Min hud er blevet pænere og min kropstemperatur mere stabil. Jeg har svært ved at forestille mig min situation for et år siden. Selvom udviklingen er sket gradvist er det gået utrolig hurtigt og min situation er fundamentalt forbedret.

Alt det er Lisa at takke for. Hun har igennem vejledning og behandlinger hjulpet mig til at forstå min krop og hvordan den påvirkes. Det domminerende element har været ernæring, hvor jeg efter kinesiske teorier er blevet vejledt i at forstå mad og drikke i relation til dets påvirkning på min krop. Jeg har i dag en anden forståelse af mad, men samtidig et mere afslappet forhold til det. Før betød alkohol svedture og uforudsigelige reaktioner, i dag nyder jeg gerne vin og gode cocktails. Før var mad tvunget brændstof, i dag er det udover det en smagsoplevelse. Jeg ernærer mig efter min krops signaler, som jeg løbende forstår mig bedre og bedre på. Ligeledes har jeg fået en balanceret tilgang til livet, valg, relationer og udfordringer. Det er ikke længere lappeløsninger på symptomer, men en proaktiv, personlig udviklingsproces, der løbende fremmes. Jeg er ikke blevet perfekt, men jeg har lært løbende at lære mig selv og min krop bedre at kende og jeg har fået fornyet og styrket mod på livet

Frederik, 23 år