Oversigt over foredrag, workshops og kurser

Kommende begivenheder

Der kommer snart spændende, nye arrangementer…

Tidligere begivenheder

Giv dit ansigt et boost med ansigtsmassage 

Workshop 25. januar 2018 kl. 18:30-21 på Badeanstalten Spanien i Aarhus

Vil du gerne have færre rynker og et mere friskt ansigt? Så er det en god idé at lære at give dig selv ansigtsmassage. Ansigtsmassage er utroligt dejligt og afslappende og giver en følelse af ren velvære, samtidig med at nervesystemet bliver beroliget og fordøjelsen og luftvejene bliver stimuleret. Blodgennemstrømningen i ansigtet bliver øget, spændinger forsvinder og hævelser fortager sig. Ansigtsmassage er altså både lækker, smukkeserende og sund på samme tid.

På denne workshop lærer du, hvor de gode akupunkturpunkter i ansigtet ligger og hvordan du skal stimulere dem for at få den ønskede effekt.

Pris: 600kr.

Tilmelding via info@punkt-prikke.dk eller SMS til 30 62 28 14

Spis dig til hormonel balance og bedre søvn 

Foredrag 6. februar 2018 kl. 19:30-21:30 i Energiernes Hus i Auning

Rigtig mange kvinder oplever problemer med overgangsalderen og tror det er noget, man bare skal leve med. Men det er det ikke. Der er hjælp at hente i kosten. Kosten kan gå ind og regulere hormonerne ved at give kroppen de tiltrængte byggesten til at få genetableret balance.

Ud over byggestenene til en sund krop påvirker maden os også energetisk. Det vil sige, at hver fødevare har en effekt på os, fx ved at køle os ned, give en indre varme, give mere energi eller skabe ro i kroppen. Tænk på, hvor meget en chili varmer. På samme måde har andre fødevarer også en effekt.

Det er bare et spørgsmål om at spise de fødevarer, der gør det vi har brug for. Vi kan på den måde bruge kosten som en slags medicin til at behandle en lang række ubalancer.

Til foredraget får du konkrete råd om hvilke fødevarer der er gode mod hedeture, søvnproblemer og hvad du skal spise for at få mere energi eller mere ro. Du får også generelle kostanbefalinger til et sundt liv og hvordan du forebygger hormonkaos, bevarer og genskaber hormonel balance.

Pris: 100kr.

Tilmelding via info@punkt-prikke.dk eller SMS til 30 62 28 14