Angst og panikanfald

Jeg har startet mit forløb hos Punkt&Prikke, fordi jeg tidligere har haft gavn af akupunktur og Lisas dygtige faglighed, da jeg havde problemer med stress og udbrændthed. Det hjalp mig, og behandlingen gav mig energi og mere ro til at komme videre.

Derfor har jeg igen opsøgt Lisa, denne gang pga. af, at jeg i mange hår har haft problemer med angst og panikanfald. Jeg har bestilt et forløb med 4 behandlinger, og jeg må sige, at allerede efter de første par behandlinger, har jeg mærket en væsentlig forbedring. Nu efter alle 4, har jeg det meget meget bedre, og angsten er næsten forsvundet.

Jeg har valgt at gå videre med yderligere behandlinger både for at forstærke effekten mod angst, men også for at lindre smerter i min ryg og lænd, som er kroniske problemer og jeg er temmelig sikker på at have gavn af Lisas behandling.

Jeg vil gerne anbefale Lisas Punkt&Prikke, da jeg føler, at hun er grundig, med dyb indsigt og målrettet giver sine patienter den bedste behandling.

Carlo, 54

Vidste du det om angst?

  • Angst kan opstå alene
  • Angst udvikles ofte sammen med stress
  • Cirka 12% af den voksne befolkning har haft angst inden for et år
  • Blandt børn og unge er angst stigende
  • Flest piger oplever angst