Akupunktør Lisa Beuschau

Jeg er uddannet akupunktør, øreakupunktørposturolog og kosmetisk akupunktør. Jeg har flere års erfaring fra egen klinik PUNKT & PRIKKE Akupunktur i Risskov og er medlem af Praktiserende Akupunktører og er RAB-godkendt. Derudover holder jeg foredrag og underviser på Akupunktur Akademiet. Jeg videreuddanner mig løbende ved at deltage på kurser og kongresser og følger med i den nyeste forskning inden for konventionel og alternativ medicin. Jeg har en særlig interesse for kost og dens påvirkning på kroppen, og integrerer kostråd i min behandling.

Lidt mere om mig

Jeg har altid interesseret mig for sundhed og haft en stor portion nysgerrighed efter at forstå, hvordan de mange processer i kroppen fungerer og hænger sammen. Min indgangsvinkel til akupunkturen kommer derfor fra en søgen efter viden. I starten blev jeg meget fascineret af de resultater en behandling kunne føre med sig, blandt andet en hovedpine, der kunne forsvinde i løbet af en behandling, en graviditet, der opstod på naturlig vis efter flere mislykkede reagensglasforsøg, en søvnløs, der begyndte at sove igen. På grund af de mange måder og steder akupunktur viser sin virkning på, er jeg blevet dybt fascineret af akupunktur og den 5.000 år gamle viden og filosofi, der ligger bag kinesisk medicin og alt det, denne viden kan anvendes til. Det er mere end bare en behandlingsform – det er en livsstil og et verdensbillede, jeg har fået øjnene op for og til dels lever efter.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du skulle have spørgsmål til mine behandlinger eller mine arbejdsmetoder.

/Lisa Beuschau

Interesseret i foredrag?

Ring til mig på 30 62 28 14

Lisa Beuschau

PUNKT & PRIKKE

Det er PUNKT & PRIKKE’s mål at genskabe letheden i livet. Letheden opstår når fysiske og psykiske sygdomme og symptomer mindskes, og akupunkturen er med til at genoprette en krop, der ikke hæmmer dig i at udfolde dig, men du i stedet oplever smertefrihed og velvære, indre ro og overskud. På den måde gør akupunktur livet smukkere, da man helt enkelt sagt får det bedre både i krop og psyke.

Fascination

Bag det hele ligger der en dyb fascination af akupunktur og den 5.000 år gamle viden og filosofi, som er fundamentet i kinesisk medicin. Jeg har altid interesseret mig for sundhed og haft en stor portion nysgerrighed efter at forstå, hvordan kroppen fungerer, og hvordan krop og sjæl hænger sammen.