Et skræddersyet event for jer

Få et skræddersyet arrangement med akupunktur som omdrejningspunkt efter egne ønsker eller lad dig inspirere af forslagene forneden. Akupunktur er nemlig ikke kun en behandling, der foregår i klinikken. Akupunktur og kinesisk medicin er så meget mere – en holistisk kropsforståelse, personlighedsprofiler, et livssyn, en livsfilosofi, en bedre kontakt til dig sig selv og en inspirerende vej til selvforståelse.

Akupunktur event for to – eller flere

Tag din kæreste eller veninde med og få en fælles akupunkturoplevelse, der er skræddersyet til jer hver især. Hvis I er flere end to der gerne vil opleve akupunktur sammen, kan arrangementet enten foregå på Badeanstalten eller hos jer og kombineres med et foredrag eller en workshop.

Polterabend med et boost

Forkæl den kommende brud eller gom med akupunktur, kosmetisk akupunktur eller en ansigtsmassage, mens i selv lader op på Badeanstalten Spanien, for eksempel i Grossererbadet, som ligger på samme etage som PUNKT & PRIKKE AKUPUNKTUR. Det er ren velvære.

Mødregruppe

Få gode råd til en roligere baby og instruktion i akupressurpunkter til blandt andet forkølelse, feber, mavekneb og mere sammenhængende søvn.

Foredrag & gå-hjem-møder

Få et foredrag om blandt andet akupunktur og kinesisk medicin generelt, personlighedsprofiler ud fra 5-elementteori, balanceret livsførelse, stress, kost eller selvhjælp til børn. Ring og hør nærmere om de emner, der interesserer dig.

Workshops

Mærk på egen krop, hvordan din energi kan påvirkes og få nogle gode øvelser til at hente energi i en travl hverdag.

Akupunktur i naturen

Akupunktur på stranden, i skoven eller i din egen have er en lækker måde at opleve akupunktur på. Naturen har en balancerende virkning på krop og sjæl, som sammen med akupunktur giver et lækkert boost og en skøn ro. Foretages kun i sommerhalvåret.

HAR DU EN GOD IDÉ TIL ET EVENT?

Jeg er altid åben over for idéer til events, så kontakt mig for at høre, hvordan vi kan arbejde med din idé, og få arrangeret et event, der passer lige til dit behov. Du kan fx få skræddersyet din helt egen helhedsoplevelse, bl.a. i form af et retreat.