Få styr på hormonel ubalance med akupunktur

Hormonel ubalance påvirker mange kvinder i deres hverdag og giver ofte nedsat livskvalitet, fordi krop og sind føles som om de er ved siden af sig selv. Der er mange forskellige måder hormonelle ubalancer kommer til udtryk på. Nogle af dem er PCO / PCOS, endometriose, problemer med at blive gravid, menstruationssmerter, PMS, kraftige blødninger, problemer i forbindelse med overgangsalder som fx hedeture, nedsat humør og dårlig søvn. Men de har én ting til fælles, og det er at de kan behandles med akupunktur.

Akupunktur kan regulere hormonerne, så de igen spiller fint sammen og gør det, de skal. Hos PUNKT & PRIKKE anvendes altid en kombination af akupunktur og øreakupunktur, da det giver det bedste og hurtigste resultat. Og kosten kigger vi også altid på, da kosten kan bruges til at optimere din sundhed og påvirke dine hormoner.

Akupunktur overgangsalder

Overgangsalder er for mange kvinder en udfordring, da det kan være svært at genkende sig selv både i humøret og i kroppen. Der kan opstå blødningsforstyrrelser, der betyder kraftige blødninger eller blødninger over længere tid. – læs mere om Akupunktur overgangsalder

Akupunktur mod menstruationssmerter

Menstruationssmerter kan være så voldsomme, at de kræver op til flere sygedage om måneden. Men også selvom de ikke kræver sygedage, er menstruationssmerter en gene, der effektivt kan behandles med akupunktur. – læs mere om Akupunktur mod menstruationssmerter

Akupunktur mod hedeture

Hedeture er én af de mest udbredte gener ved overgangsalderen. Deres uforudsigelighed gør dem svære at håndtere, da hedeture kan komme dag og nat, både med og uden sved og kan vare fra et par minutter til flere timer. – læs her mere om Akupunktur mod hedeture

Hormonel balance gennem kost

Vidste du, at kosten har betydning for dine hormoner? Fx kan for meget sukker og stivelse give forhøjede mandlige kønshormoner ved PCOS og dermed stå i vejen for ønsket om graviditet. Læs her hvordan Marie fik hjælp til at blive gravid.

Mindre stress – mere hormonel balance

Hedeture er én af de mest udbredte gener ved overgangsalderen. Deres uforudsigelighed gør dem svære at håndtere, da hedeture kan komme dag og nat, både med og uden sved og kan vare fra et par minutter til flere timer.

Sov dig til hormonel balance

En god nattesøvn er nødvendig for hormonel balance, da stresshormoner og blodsukker har en stor indflydelse på dine hormoner. Og de bliver begge reguleret om natten.

Hvad siger forskningen?

Forskning viser, at akupunktur forbedrer den hormonelle balance igennem cyklus og har en positiv indvirkning på evnen til at blive gravid. Andre studier viser, at akupunktur hjælper på blandt andet hedeture og søvnproblemer i forbindelse med overgangsalderen og ligeledes hjælper på hedeture hos brystkræftpatienter.

Akupunkturbehandling af hedeture, overgangsalder, PCOS, infertilitet, menstruationssmerter, hedeture i forbindelse med brystkræft i Risskov.