Træt af at hormonerne styrer dit liv?

Din vej tilbage til hormonel balance

Kender du det, at hormonerne påvirker dit liv, fordi…

  • du som teenager får kraftige menstruationssmerter der står i vejen for at du kan have en almindelig hverdag eller 
  • du som ung kvinde har svært at blive gravid, fordi der er rod i din cyklus og du måske endda har PCOS eller endometriose 
  • du som kvinde i 30’erne og 40’erne mærker hormonelle forandringer, en indre uro, ikke altid kan genkende dig selv det føles som en forsmag på overgangsalderen
  • du som kvinde i slut 40’erne og 50’erne har hedeture, søvnproblemer, problemer med underlivet og en lang række andre symptomer på overgangsalder

Menstruation

Lider du af menstruationssmerter eller andre problemer ifm. menstruation som fx humørsvingninger, kraftig blødning eller uregelmæssig cyklus? Læs hvordan du kan få hjælp.

Barnløshed

Barnløshed er en stor eksistentiel udfordring og kan være svært for dit selvbillede, humør og parforhold. Læs hvordan du kan optimere dine chancer for at blive gravid.

Perimenopause

3 ud af 4 kvinder i 30’erne og 40’erne har symptomer på perimenopause, som er årene op til overgangsalderen. Symptomerne er bl.a. uregelmæssig menstruation, hedeture, humørsvingninger, søvnproblemer, vægtøgning, koncentrationsbesvær, problemer i underlivet. Læs hvordan du kan få hjælp her.

Overgangsalder

4 ud af 5 kvinder oplever gener i overgangsalderen, blandt andet hedeture, søvnproblemer, hjernetåge, nedsat sexlyst, indre uro, problemer i underlivet, led- og muskelsmerter, humørsvingninger. Læs mere om hvordan du kan få hjælp.

Se hvad andre siger om den hjælp de har fået

Hovedpine og overgangsalder

Jeg kom pga. daglig hovedpine i to måneder, og overgangsalder med daglige hedeture, samt tristhed over mine forældres sygdomsforløb. Så var helt nede fysisk og mentalt.
Efter et par gange var hedeturene væk, efter fem gange hovedpinen forsvundet.
Oveni var Lisa så god til at se, hvad der lå under for problemerne, og via gode råd og snakke ang. hvordan kroppen og hjernen arbejder, har vi fået vendt skuden, og jeg har det meget meget bedre i krop og sjæl:-) og fremtiden ser meget lysere ud.

Britta, 52 år

Manglende menstruation og bekymringsrynke

Lisa hjalp mig med at igangsætte min cyklus igen efter en længerevarende uønsket pause. Hun har givet mig redskaber til at få ro og balance i min hverdag – og som kæmpe ekstra bonus har hun hjulpet med at bekæmpe min bekymringsrynke som er til stor irritation for mig. Mine varmeste anbefalinger til Lisa!

Lena, 27 år

Smerter, varme og søvn

Jeg kom til Lisa med smerter og myoser, som efterhånden havde sat sig godt fast i skulder/ryg, og som strålede ned i armen. Efter tre behandlinger var smerterne helt væk, og generelt har jeg fået det meget bedre. Lisa kigger nemlig på hele mennesket og behandler derefter. Det har betydet, at jeg nu sover bedre og har mindre varme i kroppen, da Lisa fjernede en del af min overskudsvarme, som hun kaldte det.

Ved at ‘justere’ mit nervesystem føler jeg, at der er blevet rettet op på nogle ubalancer i min krop. Derudover har jeg også følt en større ro indeni efter at være blevet behandlet af Lisa, og jeg har fået mere overskud i hverdagen. Lisas positive livsenergi smitter, og man kan mærke, at hun brænder for sit fag.

Christina, 50 år

PCOS og overvægt

Jeg startede hos Punkt & Prikke, fordi jeg gerne ville blive gravid. På grund af PCOS og overvægt var oddsene ikke så gode. Mit humør var heller ikke særlig godt. Jeg følte mig ofte depressiv og hidsig. Så der var nok at tage fat i. Men nu er jeg gravid og har endda tabt mig lidt, og selvom jeg er gravid har jeg mere energi og mit humør er også mere stabilt.

Marie, 35 år

Mit navn er Lisa og jeg hjælper kvinder med hormonelle problemer med at genvinde en krop og psyke, der er sund, stærk og i balance. 

Jeg har haft klinik i 13 år, hvor jeg arbejder med at regulere krop, sind og sundhed med det bedste fra kinesisk medicin og vestlig forskning.

Jeg har selv haft PCOS, og fik i sin tid at vide, at det ikke gav mening at prøve at blive gravid uden hjælp. Det tog jeg som en udfordring, og blev gravid 3 måneder senere. Det krævede selvfølgelig nogle justeringer, som jeg selv måtte finde ud af, da der i 2005 ikke var så meget viden og fokus på, hvad man selv kunne gøre. Men det jeg lærte har givet mig 4 børn, inklusiv min bonusdatter.

Jeg har også haft Hashimotos, som er autoimmunt lavt stofskifte. Og insulinresistens. Og en alvorlig omgang stress. Alle de ting har påvirket mine hormoner så meget, at jeg til tider troede jeg var gået i overgangsalder. 

Jeg har ikke kun reguleret mine egne hormoner igen og igen. Jeg har også i 13 år hjulpet kvinder  med kaos i hormonerne genfinde hormonel harmoni.

Hormonel ubalance er ikke bare hormonel ubalance. Der er forskellige årsager og forskellige veje tilbage til et hormonsystem, der fungerer. Med udgangspunkt i et 360 graders kig på dig, skræddersyer jeg din vej tilbage til hormonel harmoni.

Lisa Beuschau

Grundlægger

Metoderne

Hvordan jeg arbejder med hormonelle ubalancer

Akupunktur

Akupunktur er en yderst effektiv behandlingsform til at balancere hormoner og derfor et vigtigt element i enhver hormonregulernede behandling.

Vagusnervestimulering

Vagusnervestimulering hjælper nervesystemet med at finde ro og krop og sind til at arbejde og fungere bedre. Hormoner bliver let påvirket af travlhed og stress.

Øreakupunktur

Øreakupunktur er en særdeles effektiv behandlingsform til psykiske såvel som fysiske sygdomme og problemer.

Træning

Hvilken form og mængde motion der er bedst for dig afhænger af din alder sundhedstilstand, og hvilke mål du har sat dig.

Kost

Hvilken kost og kosttilskud der gavner dig mest afhænger af din sundhedstilstand og alder. Du får konkrete råd til at regulere dine hormoner via kosten. 

Infrarødt lys

Infrarødt lys har en celleforyngende virkning og optimerer cellearbejdet. Det forbedrer blodcirkulation og mindsker spændinger og smerter, og er derfor et godt element i nogle hormonregulerende behandlinger.

Vil du vide mere? Så læs forneden.

Få styr på hormonel ubalance med akupunktur

Hormonel ubalance påvirker mange kvinder i deres hverdag og giver ofte nedsat livskvalitet, fordi krop og sind føles som om de er ved siden af sig selv. Der er mange forskellige måder hormonelle ubalancer kommer til udtryk på. Nogle af dem er PCO / PCOS, endometriose, problemer med at blive gravid, menstruationssmerter, PMS, kraftige blødninger, problemer i forbindelse med overgangsalder som fx hedeture, nedsat humør og dårlig søvn. Men de har én ting til fælles, og det er at de kan behandles med akupunktur.

Akupunktur kan regulere hormonerne, så de igen spiller fint sammen og gør det, de skal. Hos PUNKT & PRIKKE anvendes altid en kombination af flere forskellige metoder, da det giver det bedste og hurtigste resultat. Og kosten kigger vi også altid på, da kosten kan bruges til at optimere din sundhed og påvirke dine hormoner.

Hvad siger forskningen?

Forskning viser, at akupunktur forbedrer den hormonelle balance igennem cyklus og har en positiv indvirkning på evnen til at blive gravid. Andre studier viser, at akupunktur hjælper på blandt andet hedeture og søvnproblemer i forbindelse med overgangsalderen og ligeledes hjælper på hedeture hos brystkræftpatienter.

Akupunkturbehandling af hedeture, overgangsalder, PCOS, infertilitet, menstruationssmerter, hedeture i forbindelse med brystkræft i Risskov.