Kunderne om akupunktur hos PUNKT & PRIKKE

Jeg har bestilt et forløb med 4 behandlinger, og jeg må sige, at allerede efter de første par behandlinger, har jeg mærket en væsentlig forbedring. Nu efter alle 4, har jeg det meget meget bedre, og angsten er næsten forsvundet.

Gennem ti behandlinger løbende hos Lisa med en kombination af akupunktur og kostvejledning er mine lidelser nu blevet MARKANT mere tålelige, og mit medicinforbrug er reduceret til et næsten ikke eksisterende niveau.

Jeg startede hos Punkt & Prikke, fordi jeg gerne ville blive gravid. På grund af PCOS og overvægt var oddsene ikke så gode. Mit humør var heller ikke særlig godt. Jeg følte mig ofte depressiv og hidsig. Så der var nok at tage fat i. Men nu er jeg gravid og har endda tabt mig lidt, og selvom jeg er gravid har jeg mere energi og mit humør er også mere stabilt.

Lisa har på tre behandlinger formået at genetablere min lugtesans – af to omgange. Første gang efter en langvarig bihulebetændelse, hvor øre-, næse-, halslægen havde givet op. Anden gang efter COVID. Lisa brænder for sit fag, og man føler sig tryg og i meget kyndige hænder hos hende.