Træt af allergi og høfeber?

Prøv akupunktur mod allergi

Slip af med høfeber og allergisymptomer ved hjælp af akupunktur og få en 360 graders gennemgang af, hvordan din livsstil påvirker din allergi. Du får de mest effektive og uundværlige råd til et forår og en sommer uden allergi.

Er du også træt af, at forår og pollensæsonen er ensbetydende med høfeber og…

 • løbende næse
 • røde hævede øjne
 • altoverskyggende træthed og
 • at sidde indenfor, når solen skinner?

Så kan du få stor glæde af akupunktur og vores 360 graders gennemgang af din livsstil, der finder frem til hvad der lindrer og forværrer dine allergisymptomer. Akupunktur regulerer og hjælper kroppen til at reagere normalt på pollen fremfor at igangsætte en allergisk reaktion.

Eller har du helårsallergi og…

 • er træt af at tage antihistaminer
 • bliver træt af at tage antihistaminer
 • vil gerne kunne besøge venner og familie med husdyr?

Allergi er trættende og begrænsende. Men det behøver det ikke være. Fordi der kan gøres noget ved allergi.

Forestil dig i stedet, at du kan leve det liv, du gerne vil…

 • uden allergisymptomer
 • uden at se medtaget ud
 • uden at pudse næse konstant
 • uden træthed
 • uden antihistaminer

Læs mere forneden og få svar på de mest stillede spørgsmål.

Kan akupunktur hjælpe på allergi og høfeber?

Akupunktur mod allergi er en meget effektiv behandling mod høfeber og pollenallergi, som både forskning og klinisk praksis påviser. Akupunktur virker ved at skabe ro i immunforsvaret, så det arbejder effektivt men med en normal reaktion på allergener. Samtidig bygger akupunktur kroppens ressourcer op og dæmper inflammation, så der ikke så let opstår overreaktioner, som en allergisk reaktion i bund og grund er. Resultatet er at symptomerne lindres mens de underliggende årsager til allergi behandles.

Hvordan kommer man af med høfeber og pollenallergi?

Generelt anbefales det at starte behandling med akupunktur mod allergi inden de første allergisymptomer viser sig, gerne 1-2 måneder før pollensæsonen starter. Men mange kommer først, når allergien er brudt ud og får lige så gode behandlingsresultater ved hjælp af akupunktur. Det er muligt, fordi hver behandling skræddersyes og dermed tager udgangspunkt i den enkeltes sundhedstilstand.

Hvor mange behandlinger for at slippe af med allergi?

Jeg anbefaler, at du får 3-4 behandlinger for at komme i dybden med allergibehandlingen. De fleste mærker allerede en klar lindring i deres allergisymptomer efter 1-2 behandlinger. Nogle få går allergifrit gennem sæsonen efter bare 1 behandling, mens andre har brug for ekstra behandlinger, det vil sige 4-6 behandlinger. Men for langt de fleste er 3-4 behandlinger udgangspunktet.

Hvad kan man selv gøre mod allergi?

Du får de mest effektive og uundværlige råd med hjem for hurtigst mulig symptomfrihed. De støtter akupunkturbehandling og er lette at anvende og slet ikke tidskrævende. Du får den hurtigste lindring ved at følge rådene mellem behandlingerne, da du dagligt hjælper din krop med at dæmpe allergi og inflammation, som spiller en rolle i allergi.

Kan akupunktur mod allergi give bivirkninger?

Akupunktur mod allergi har ingen bivirkninger i modsætning til behandling med antihistaminer, der giver træthed og sløvhed eller indsprøjtninger med binyrebarkhormon, der på sigt kan have alvorlige bivirkninger i form af højere risiko for diabetes og osteoporose.

Akupunktør mod allergi i Risskov – PUNKT & PRIKKE

PUNKT & PRIKKE i Risskov arbejder med forskellige metoder til at behandle allergi, herunder akupunktur, øreakupunktur og oscillationsakupunktur enten enkeltvis eller i kombination med hinanden. Akupunktur og øreakupunktur styrker og afbalancerer immunforsvaret og slimhinderne og dæmper inflammation. Punktvalget tilpasses den enkelte patient for at give den mest effektive behandling. Derudover er der oscillationsterapi, som er en behandling, der består af 5 faste punkter. Metoden har jeg selv bragt til Danmark i 2013, hvor jeg lærte den af professor Gumbiller i Tyskland. Metoden er nu udbredt til akupunktører i hele Danmark til behandling af allergi.

Virker akupunktur mod allergi, høfeber eller pollenallergi?

Læs hvordan akupunktur har hjulpet mine patienter med allergier

Jeg har været allergisk over for birkepollen i mange år, og har derigennem desværre også udviklet intolerance over for mange forskellige fødevarer

Til en begyndelse fik jeg tre akupunkturbehandlinger hos PUNKT & PRIKKE akupunktur målrettet mod pollenallergi, og disse havde stor effekt.

I løbet af foråret reagerede jeg næsten ikke på de pollen, der var i luften, hvilket var en stor lettelse. De allergiske reaktioner jeg plejer at lide under – løbende øjne og næse og stor træthed – var stort set væk.

Anna, 35 år

__________________

Mit behandlingsforløb hos Lisa har været en proces fra et konkret problem, i form af høfeber og andet allergi, til en mere abstrakt og forebyggende vejledning i kropsbalance og balance som person. Min allergi var et stigende problem. Jeg var lettere desperat. Lisa reklamerede med en allergikur, og jeg tog chancen – trods det lød ”for godt til at være sandt”. Fra første besøg var Lisa dygtig og nærværende. Hendes professionalitet viste sig efter kun tre besøg at fjerne min allergi nærmest fuldstændigt. Jeg tvivlede faktisk på om der overhovedet var pollen i luften, men da andre led, behøvede jeg ikke engang tage allergipillerne, der ellers altid har gjort mig så sløv. Det var ufatteligt at nyde sommeren uden snot, kløen og udmattelse – jeg håber det fortsætter sådan.

Før
I forbindelse med de tre allergibehandlinger havde vi opbygget et trygt univers, hvor jeg endelig havde fundet en kompetent behandler, der tænkte på de bagved liggende problemer i stedet for blot symptombehandling og andre lappeløsninger. Jeg døjede meget med en stigende tendens til rødme, akne og ukontrollerbar hud. Samtidig med at jeg havde problemer med min kropstemperatur, der havde uforudsigelige og uforståelige udsving. Det betød en form for splittelse af min krop og min person – jeg følte at de modarbejdet hinanden. Det var en ond spiral og det blev værre og værre, trods mine tiltagende, drastiske forsøg på at kurere det. Jeg havde været ved praktiserende læge, speciallæge og under flere behandlinger – med blandt andet diagnosen Rosacea. Jeg fokuserede fanatisk på kost og sundhed. Det var ikke tilstrækkeligt, og jeg følte hverken bedring eller forståelse for mit problem hos lægen.

Efter
I dag har jeg en afslappet tilgang til min kost, min krop og min personlighed. Et overskud og en følelse af balance. Jeg føler integritet mellem min krop og min person, hvilket giver motivationen til at udforske og udfordre mig selv. Jeg har en øget energi og selvforståelse – i stedet for at slås med min krop arbejder vi nu sammen. Min hud er blevet pænere og min kropstemperatur mere stabil. Jeg har svært ved at forestille mig min situation for et år siden. Selvom udviklingen er sket gradvist er det gået utrolig hurtigt og min situation er fundamentalt forbedret.

Alt det er Lisa at takke for. Hun har igennem vejledning og behandlinger hjulpet mig til at forstå min krop og hvordan den påvirkes. Det dominerende element har været ernæring, hvor jeg efter kinesiske teorier er blevet vejledt i at forstå mad og drikke i relation til dets påvirkning på min krop. Jeg har i dag en anden forståelse af mad, men samtidig et mere afslappet forhold til det. Før betød alkohol svedture og uforudsigelige reaktioner, i dag nyder jeg gerne vin og gode cocktails. Før var mad tvunget brændstof, i dag er det udover det en smagsoplevelse. Jeg ernærer mig efter min krops signaler, som jeg løbende forstår mig bedre og bedre på. Ligeledes har jeg fået en balanceret tilgang til livet, valg, relationer og udfordringer. Det er ikke længere lappeløsninger på symptomer, men en proaktiv, personlig udviklingsproces, der løbende fremmes. Jeg er ikke blevet perfekt, men jeg har lært løbende at lære mig selv og min krop bedre at kende og jeg har fået fornyet og styrket mod på livet,

Frederik, 23 år