Livsenergi

LIVSENERGI-forløbet

for dig der er træt af at være træt

Deltag i det næste 8-ugers forløb, hvor du lærer at slippe ud af dit træthedsmønster og baner vejen til at have det godt i din krop. Du lærer, hvordan du nemt holder fast i dine sunde rutiner og (endelig) får tid, overskud og energi til at skabe mere af det liv, du ønsker dig.

Føler du, at dit liv er blevet lidt for meget “leverpostej”, og at du…

 • har svært ved at finde vejen til mere gnist og et federe liv?
 • har mistet modet til at gøre noget ved din træthed og energi, fordi du har prøvet mange forskellige ting og ikke synes, at noget af det har virket for dig?
 • har svært ved at lade være med at spise slik eller kage om eftermiddagen (selvom du godt ved, det ikke er godt for dig, og du bliver træt af dig selv bagefter)?
 • livet ind imellem er hårdt, og du ville ønske, du engang imellem kunne aflyse indkøb, aftensmad, børneputning, madpakker, rengøring, vasketøj og alle de andre pligter?
 • Og at du savner tid til dig selv?

Tid til bare at være dig. Tid, hvor der ikke er nogen, der hiver i dig eller forventer noget af dig, og hvor du endeligt kan få lov til at lave noget, du elsker eller som bare føles som ren forkælelse.

Så er du landet det rigtige sted. Sådan behøver dit liv nemlig ikke se ud.

Forløbet LIVSENERGI er designet til dig, der ofte føler dig (for) træt i hverdagen og…

 • jævnligt føler, at der mangler timer i døgnet
 • bliver trist over, at du må aflyse aftaler med veninder, som du har glædet dig til, fordi du ikke har energien til det
 • har svært ved at holde dine aftaler med dig selv som eksempelvis , ”i dag skal jeg ikke spise sukker” eller ”jeg skal træne efter arbejde”
 • føler, der er vat inde i dit hoved – hjernen står nogle gange helt stille
 • ikke orker alt det, du skal i løbet af en dag, samtidigt med at du undrer dig over, hvordan andre klarer mere…

Du kender sikkert talemåden:
“Hvis du bliver ved med at gøre det samme, bliver du ved med at få det samme resultat”

Det samme gælder også for dig, der er træt af at være træt.

 • For det er svært at starte på noget nyt og opbygge energi, når du føler dig godt, gammeldags flad. Det kan virke uoverskueligt og overvældende, fordi…
 • du er bange for at prøve noget nyt og igen ikke lykkes med det
 • du ikke føler du har tid
 • der er overvældende mange kure og forløb at vælge imellem, og du ved ikke, om de egentligt virker for dig
 • det er uoverskueligt at finde ud af, hvad der er det rigtige at satse på for netop dig

Jeg forstår dig til fulde.

Forestil dig, at du endeligt havde energi og følte overskud hver dag til at…

 • gå din dag i møde med glæde i stedet for at føle, det er ren overlevelse, og du bare skal nå frem til weekenden
  ses med dine venner om aftenen, tage i biografen eller invitere dem hjem på middag
 • gå til dit yndlingshold med yoga, tennis, keramik, fransk eller det, du længe har ønsket at få tid og overskud til
 • være stolt af din arbejdsindsats og virkeligt føle, du giver dit bedste, i stedet for at gå rundt med en halvlunken følelse over, at du kun kunne overskue at gøre et minimum af det, der skulle til – og ikke et my mere
  få krydset to-do-listerne af, så du når det, du har sat dig for hver dag
 • gøre lidt ekstra ud af maden på en helt almindelig onsdag
 • endelig kaste dig ud i kreative projekter, som fx at ombetrække møbler, lave køkkenhave, lære at strikke, indrette et rum eller komme i gang med det krea-projekt, du længe har drømt om at gå i gang med

Det er det, jeg hjælper dig med på forløbet LIVSENERGI.

Forløbet LIVSENERGI er lige præcis til dig, der vil have mere ud af livet i stedet for at livet bare går, og den eneste forskel er, at du bliver ældre (uden at du finder tiden til det, der er vigtigt for dig)

Måske tænkte du allerede for et eller to år siden, at nu ville du i gang med at genfinde noget af den energi og det overskud, der er blevet mindre de sidste år. Men du er ikke rigtigt kommet i gang, kommet fra det igen  eller har ikke fundet en måde, der virker for dig og passer ind i dit liv. Så grunden til du stadig er samme sted er, at samme tilgang giver samme resultat.

Så nu spørger du dig selv, om det overhovedet er muligt at have god energi OG overskud i voksenlivet? Ja, det er det. Du har bare ikke været i besiddelse af de redskaber og metoder, som giver dig adgang til det. Men det får du på forløbet LIVSENERGI.

På forløbet opnår du den forandring, der endelig giver dig et liv med energi og overskud til at…

 • lave noget efter arbejde
 • træne og passe på din krop, så du føler dig godt tilpas i den og er glad for den (uden at det skal være en kamp at få dig selv ned i træningscenteret eller i løbetøjet)
 • glæde dig over hyggelige ting i din kalender (som du ikke aflyser)
 • kaste dig ud i nye, passionerede projekter eller videreuddanne dig
 • gøre noget ved de ting, der er vigtige for dig, så det bliver NU i stedet for om en uge, en måned eller et år
 • det endelig føles let at ændre ting og starte nye vaner, der gavner dig og gør dig glad

Kort sagt et liv, hvor du kan mærke dig selv og gøre det, du har lyst til. Fordi du har energi og overskud til det.

De metoder og redskaber, du lærer på forløbet, er baseret på forskning og kinesisk medicin, og er udvalgt, fordi de erfaringsmæssigt VIRKER og er LETTE at integrere, så du opnår den forandring, du ønsker i dit liv.

Så er der noget, du længe gerne har villet ændre eller i gang med, får du her metoderne til at starte, holde fast selvom du ikke er motiveret  og til at skabe nye gode vaner på en let og overskuelig måde.

Små skridt giver stor effekt. Og det er lige præcis de små skridt forløbet LIVSENERGI lærer dig, så du kan få stor og varig effekt. Hver uge får du i live-sessionerne små, effektive teknikker, du let kan integrere i din hverdag. Få overblik over, hvad der sker uge for uge her og flere detaljer længere nede.

Forløbet LIVSENERGI består af 8 moduler:

1. Sæt mål og kickstart din forandring til styrket livsenergi
2. Hvordan du med 5 grundprincipper optimerer din kost og får mere energi
3. 6 effektive øvelser til at blive stærk og booste din forbrænding
4. Hjælp til selvhjælp med at få succes med redskaberne
5. Fem metoder til at skrue op for glæden og livsgnisten indeni dig hver dag
6. Din vej til mere energi med Slap af og sov bedre-metoden
7. Få mere tid i hverdagen med de 3 bedste effektivitets-hacks
8. Din helt egen værktøjskasse til god energi hver dag. Resten af livet

Derfor har jeg designet forløbet til dig

Mit navn er Lisa Beuschau, og jeg er akupunktør og sundhedscoach. Jeg har en bred erfaring med at hjælpe mennesker til at genfinde livsenergien, blive raske og komme tilbage til en stærk krop, der kan regulere sig selv, både efter fysisk og psykisk sygdom.

Mine 10+ år med klientforløb viser tydeligt, at det sjældent er nok bare at gøre en enkelt ting, men at resultaterne kommer meget hurtigere med en indsats på flere områder. Og ofte er det de små justeringer, der virkelig gør en forskel. God energi handler ikke kun om at spise den rigtige mad, få nok søvn, have en god balance mellem aktivitet og hvile, men også om vores mindset og hvordan vi har det psykisk.

Det har altid interesseret mig, hvordan vi som mennesker får det godt. Og siden mine teenageår for 30 år, siden har jeg læst og studeret næsten alt, der har med sundhed at gøre.

For jeg har ligesom du været nødt til at finde nogle redskaber, der virkede for mig. Jeg har nemlig selv kæmpet med både PCOS, insulinresistens og Hashimoto’s autoimmunt lavt stofskifte for år tilbage. Og i de sidste mange år har jeg været rask og medicinfri.

Jeg har også været syg med stress i 2012, og det har været den største læringskurve på det personlige plan, som har givet mig den personlige indsigt i stress udover min faglige tilgang. Med min umættelige appetit til at finde løsninger fandt jeg de bedste redskaber til på kort tid (med en minimal indsats) at opnå store forbedringer i energi. Al den viden jeg har tilegnet mig, bruger jeg til daglig til at hjælpe andre med at genfinde livskraften.

Med 10+ års erfaring i at hjælpe mine klienter tilbage til energien, har jeg i forløbet LIVSENERGI kombineret de 24 mest virkningsfulde redskaber, der har givet de bedste resultater for mine klienter. Metoderne er sammensat af det ypperste fra forskellige verdener – moderne forskning, kinesisk medicin og erfaring fra klientforløb.

Jeg synes grundlæggende, at vi alle fortjener en hverdag med god energi, at blive glade af at se os selv i spejlet, have overskud til at holde os i form og sikre, at vi har  en krop uden smerter og har TID til det, der giver vores liv mening og glæde. Det vil jeg også gerne hjælpe dig med at opnå.

Sådan lykkes du med at få mere energi i hverdagen

Mit grundprincip er at små forandringer fører til stor effekt.

Redskaberne og teknikkerne på forløbet LIVSENERGI er lette at gå til og kræver et minimum af tid i hverdagen.

Hvorfor? Fordi du så får det gjort. Det behøver ikke være krævende at opnå forandring.

Når du er med på LIVSENERGI får du…

 • 8 spændende uger med ugentlige live-sessioner i en lukket gruppe på facebook
 • Flere ugentlige motiverende rygklap
 • Din personlige workbook, der holder dig på sporet
 • App der viser dig hvor mange dage du har været i gang med at skabe et bedre liv med mere energi
 • Personlig besvarelse af spørgsmål, så du aldrig sidder fast, men hele tiden kan komme videre med ugens læring

Det tager kun 2,5 timer pr. uge at få LIVSENERGIEN tilbage

Du kan gennemføre forløbet og opnå store forandringer med kun 2,5 timer pr. uge. For at få fuldt udbytte af LIVSENERGI-forløbet anbefaler jeg, at du bruger 3,5 timer pr. uge – det er stadig kun en halv time pr. dag.

Live-sessionerne ligger hver tirsdag kl. 12-12:45, første gang 31. januar. Live-sessionerne bliver optaget, og du kan finde dem i vores lukkede facebook-gruppe. Det er derfor ikke et absolut “must”, at du deltager live. Det samme gælder, hvis du har spørgsmål – du får svar på dine spørgsmål i live-sessionerne, men kan også stille dem i facebook-gruppen og få svar på den måde. Tidspunktet er valgt, så du ikke skal bøvle med at finde tiden i en travl hverdag, fordi du kan putte det ind i din frokostpause.

Og for de ekstra travle, der kun kan afsætte en halv time, garanterer jeg, at du får alt at vide, du har brug for, på de første 30 minutter af vores live-session, så du kan komme videre med din dag og arbejdet. Det sidste kvarter er til spørgsmål og øvelser. Og du må gerne spise imens.

Derudover anbefaler jeg, at du bruger 15-30 minutter dagligt til at bruge metoderne og redskaberne. Dit tidsforbrug afhænger af dit behov og ambitionsniveau, og hvor meget du vil arbejde med dig selv.

Det får du uge for uge på LIVSENERGI-forløbet

1. Sæt mål og kickstart din forandring til styrket livsenergi
2. Hvordan du med 5 grundprincipper optimerer din kost og får mere energi
3. 6 effektive øvelser til at blive stærk og booste din forbrænding
4. Hjælp til selvhjælp med at få succes med redskaberne
5. Fem metoder til at skrue op for glæden og livsgnisten indeni dig hver dag
I denne session lærer du, hvordan dine følelser påvirker dig og dine handlinger, og hvordan du kan tage den overordnede styring. Du lærer at håndtere den indre stemme, så den ikke spænder ben for dig, og du får de 5 bedste forandringsøvelser til et mere positivt mindset. Du får den allerbedste øvelse til at finde ud af, hvad der gør dig godt og glad og hvad der dræner din energi.
6. Din vej til mere energi med Slap af og sov bedre-metoden
7. Få mere tid i hverdagen med de 3 bedste effektivitets-hacks
I denne session lærer du de 3 bedste metoder til mere struktur og effektivitet. Du får opskriften på at tage styringen over bjerget af opgaver, så det ikke er så overvældende. Du får også den bedste supersimple sæt-i-gang-øvelse, når motivation til alt det kedelige mangler. Og du lærer at knække koden til at nå meget mere end du troede var muligt.
8. Din helt egen værktøjskasse til god energi hver dag. Resten af livet

Vi samler op og du laver en plan for den kommende måned. Al erfaring viser, at det er lettere at overholde aftaler med andre end sig selv. Derfor følger jeg op med dig efter en måned. Derudover er der god tid til spørgsmål og til ekstra fordybelse i de vigtigste teknikker, så du har de gode, langtidsholdbare vaner helt inde under huden, der er så lette at fortsætte med at det er svært at lade være.

BONUS

Personlig opfølgning med Lisa 1 måned efter afsluttet forløb
(værdi: 1.000 kr)

Som bonus får du en individuel samtale med mig en måned efter endt forløb. Her hjælper jeg dig med lige præcis det, du har brug for, så det fortsat er let og overskueligt at blive på sporet. Det tager 3 måneder for nye rutiner og vaner at rodfæste sig godt og grundigt. Når vi taler sammen 3 måneder efter du er startet forløbet, sikrer du dig de bedste betingelser for at holde fast i dine nye vaner. Og jeg minder dig om det, der er vigtigt for dig, men som du måske har glemt.

Her er, hvad andre siger om den hjælp, de har fået hos mig

Da kost aspektet blev bragt på banen første gang, tænkte jeg: ”Åh ja, jeg er elendig til at ændre vaner… Det går aldrig… ”, men Lisa har formået at tage tingene i et perfekt tempo, lige efter mit temperament, hvor tingene bliver forklaret og er til at overskue. Jeg føler mig set og hørt, der bliver spurgt ind til hvordan jeg har det og der bliver gjort noget ved alt det jeg tumler med! Søvnmangel, stress, små fødevare-tricks… Alt hvad der kan gøre situationen bedre – det er fedt!

Nanna

I dag har jeg en afslappet tilgang til min kost, min krop og min personlighed. Et overskud og en følelse af balance. Jeg føler integritet mellem min krop og min person, hvilket giver motivationen til at udforske og udfordre mig selv. Jeg har en øget energi og selvforståelse – i stedet for at slås med min krop arbejder vi nu sammen. Min hud er blevet pænere og min kropstemperatur mere stabil. Jeg har svært ved at forestille mig min situation for et år siden. Selvom udviklingen er sket gradvist er det gået utrolig hurtigt og min situation er fundamentalt forbedret. Alt det er Lisa at takke for.

Frederik

Det er så stor en del af mig at være kreativ. Jeg har ikke haft overskud i flere år, men har nu igen fået lyst og energi til alle mine projekter. Det er sååå skønt.

Signe

Hvis du ønsker at slippe ud af træthed og manglende overskud er du kommet til rette sted

På LIVSENERGI-forløbet viser jeg dig vejen til, hvordan du med små, overskuelige skridt opnår STOR effekt og baner vejen til at have det godt i din krop, nemt holder fast i dine sunde rutiner og (endelig) får tid, overskud og energi til at skabe mere af det liv, du ønsker dig.

Så er du træt med træt på og klar til at få overskud og energi nok til en hel dag i stedet for at starte med halv tank eller løbe tør midtvejs, nå mere af det sjove og praktiske uden tanken “orker ikke” eller vil vil du bare gerne løfte dig selv til næste niveau og give dig selv et boost? Så kom med på LIVSENERGI-forløbet, hvor du får:

 • 8 uger med inspirerende moduler fyldt med nemme redskaber, metoder og øvelser til at få mere energi
 • 8 overskuelige 45 minutters live-sessioner
 • Flere ugentlige motiverende rygklap
 • Din personlige workbook, der holder dig på sporet
 • App der viser dig hvor mange dage du har været i gang med at skabe et bedre liv med mere energi
 • Personlig besvarelse af spørgsmål

Og det er ikke engang det hele.

Som BONUS får du også en individuel samtale en måned efter afsluttet forløb (værdi: 1.000 kr), hvor jeg hjælper dig med lige præcis det, du har brug for. Forløbet er kun starten på den bedre kurs, du er startet på.

Det praktiske
Forløbet starter den 31. januar 2023 og sidste live-session er den 28. marts 2023. Live-sessionerne foregår hver tirsdag kl.12-12:45. Tidspunktet er tilrettelagt, så du kan bruge din frokostpause på det eller genhøre optagelsen, når det passer dig. Uge 7 er der ikke nogen live-session, men vi arbejder videre med at skabe mere energi og livsglæde.

Forløbet LIVSENERGI koster 2.595 kr. Tager du en ven eller kollega med, får i det ene forløb til halv pris. I sparer begge 649 kr., og kan komme med på forløbet for kun 1.946 kr. pr. person.