Akupunktur mod menstruationssmerter

Menstruationssmerter kan behandles effektivt med akupunktur

Menstruationssmerter er noget, mange kvinder og i særdeleshed mange teenagere kender til. De kan være så voldsomme, at de kræver op til flere sygedage om måneden. Men også selvom de ikke kræver sygedage, er menstruationssmerter en gene, der effektivt kan behandles med akupunktur. Forskning viser, at akupunktur mod menstruationssmerter er mere effektivt end smertestillende og har en længerevarende effekt. PUNKT & PRIKKE akupunktur har i mange år behandlet menstruationssmerter og effekten mærkes som udgangspunkt allerede i den først menstruation efter behandling.

Akupunktur mod kraftig menstruation

Kraftige menstruationer er generende i hverdagslivet og dræner samtidigt, da kvinder med kraftige menstruationer ofte mister alt for meget blod. Det kan resultere i træthed. Til grund for kraftige menstruationer ligger hormonelle ubalancer, som kan reguleres med akupunktur. Akupunktur gør således, at menstruationsmængden bliver normaliseret og dermed giver en mere bekymringsfri hverdag under menstruation. Samtidig sparer kroppen på kræfterne ved ikke at miste for meget blod, så træthed efter menstruation reduceres og risikoen for lav blodprocent falder.

Akupunktur mod uregelmæssig menstruation

Der kan være mange årsager til udebleven eller uregelmæssig menstruation, og de skal altid kortlægges. Stress, PCOS, overvægt, kost, stofskiftet og elitesport er nogle af de faktorer, der kan påvirke cyklussen. Og i nogle tilfælde er der ikke nogen årsag. Hos PUNKT & PRIKKE akupunktur i Risskov kigger vi grundigt på livsstil og andre faktorer, og om de kan være medvirkende til uregelmæssig menstruation. Akupunktur mod uregelmæssig menstruation er meget virkningsfuldt, da akupunktur regulerer hormonerne. I nogle tilfælde er kostændringer nødvendige, blandt andet ved PCOS. Og så klæder PUNKT & PRIKKE dig godt på til at kunne lave de anbefalede kostændringer.