Kosmetisk Akupunktur Risskov

Hvordan virker kosmetisk akupunktur?

Kosmetisk akupunktur eller ansigtsakupunktur giver dig et naturligt ansigtsløft ved at stimulere collagendannelsen i huden og styrke og afspænde ansigtets muskler. Collagendannelsen bliver stimuleret ved hjælp af ansigtsakupunktur og lysbehandling. I de dybere lag bliver ansigtets muskulatur stimuleret og afspændt ved hjælp af ansigtsakupunktur, massage og ansigtsyoga. Din hud bliver forynget med ny glød og spændstighed. Dit ansigts naturlige smukke udstråling og mimik fremhæves, mens den indre skønhed forstærkes i øjnenes udtryk, da kosmetisk akupunktur samtidigt skaber indre ro og balance. Ansigtet får et løft, og du opnår en foryngelse af huden.

Hvad kan man med kosmetisk akupunktur?

Du kan opnå følgende med kosmetisk ansigtsakupunktur:

  • Rynker og linjer mindskes og udglattes
  • Hævelser, poser og mørke rande under øjnene fjernes
  • Hængende øjenlåg og mundvige løftes
  • Dobbelthagen løftes
  • Indfaldne områder får mere fylde
  • Huden bliver mere ensartet og arvæv mindskes
  • Selvtilliden styrkes
  • Undgå indsprøjtninger / botox / fillers i huden

Hvordan foregår kosmetisk akupunktur?

Behandlingen er en kombination af ansigts- og kropsakupunktur og tager udgangspunkt i dine konkrete ønsker til hvilken del af ansigtet, der skal arbejdes med. Der behandles typisk ét til to områder i ansigtet, da det er en behandling med meget stærk effekt. Der laves også en traditionel akupunkturdiagnose, og behandlingen bliver tilrettelagt med udgangspunkt i dine ønsker og akupunkturdiagnosen.

Selve behandlingen består af ansigts-og kropsakupunktur og en afsluttende ansigtsmassage. Behandlingen giver en stor følelse af velvære. Resultater ses normalt efter første behandling, og det bedste resultat opnås efter seks til otte behandlinger. Du bliver instrueret i nogle face yoga/ansigtsyoga øvelser, som du kan lave derhjemme for at styrke ansigtsakupunkturens effekt. Kosmetisk akupunktur er et naturligt alternativ til botox, restylane og kosmetiske operationer.

Ansigtsmassage

Er du ikke til nåle, kan du vælge en ansigtsmassage, der opstrammer slappe muskler og afspænder spændte muskler. Dit ansigt bliver frisket op, Jmens du oplever masser af velvære.

Få et naturligt løft med ansigtsakupunktur

Det er helt ufarligt at få kosmetisk akupunktur, derfor er det for alle. Dog skal du være opmærksom på, at der skal gå tre måneder, hvis du har modtaget botox- eller restylanebehandling, inden du kan starte på kosmetisk akupunktur. Der er en lille risiko for blå mærker.

Et lille men…
Husk at gøre opmærksom på, hvis du tager blodfortyndende eller anden medicin, har forhøjet blodtryk eller oplever migræne.